Nytt badrum och kök i Trelleborg

Nytt badrum och kök i Trelleborg

God dag alla läsare!

Jag har precis köpt en ny lägenhet och har idag fått nycklarna till lyan i Trelleborg. Det är en relativt stor bostad på femtio kvadratmeter så jag klarar mig gott och väl, men det krävs en del renoveringsjobb här och först ut är mitt nya badrum. Jag klarar verkligen inte av när det är plastmatta i ett badrum, det ser så ohygieniskt ut och det fungerar inte hos mig. Därför kommer jag börja med att renovera mitt badrum, eller jag ska ska inte göra det utan det får Nordqvist Bygg o Vvs ta hand om. Badkaret åker ut direkt också, jag har bott i en hel del lägenheter i Trelleborg som har haft badkar men det var väldigt sällan som jag faktiskt badade. Jag föredrar verkligen dusch alla dagar i veckan, med en dusch så kanske jag också kan få plats med en tvättmaskin och det hade varit väldigt skönt. När renoveringen av mitt badrum är klart så går vi över till köket, det är ändå helt okej men även här finns det potential att göra det mycket bättre. Jag har planerat att bo i den här lägenheten i många år framöver så det var därför som jag köpte ett renoveringsprojekt, det är inte heller något större utbud av lägenheter i Trelleborg som passar för mig. Det är faktiskt inte helt dumt att köpa en lägenhet och sedan renovera upp den, bara genom ett nytt badrum och kök så ökar värdet på bostaden väsentligt. Nu är det inte därför som jag har köpt just denna lägenheten, min plan är som sagt att bo kvar här ett bra tag och då vill jag verkligen ha det precis så som jag vill. Nu ska jobba klart här så att jag kan åka hem och ta mig en inflyttningspizza.


Kommentarer är stängda.