Ibland orkar man inte städa

Ibland orkar man inte städa

Tjenare bloggen! Äntligen är den här dagen över, snacka om en tuff start på veckan med väldigt mycket tungt arbete. Jag är helt slut och när middagen är klar så blir det nog soffan resten av kvällen för mig, vilket känns både välförtjänt men också nödvändigt. Städning är någonting som jag borde ta tag i men jag känner inte att det finns någon kraft till det för tillfället, istället funderar jag på om det kanske är så att jag ska anlita hemstäd i veckan för att få det gjort. Det är faktiskt en av de fördelarna som jag tänkte lyfta med hemstäd i det här inlägget. Många känner att det kanske är lite onödigt att ha hemstäd varje vecka eller att man inte vill ha något schema för det. Jag kan känna lite samma sak, vissa veckor har man tid och energi för städningen. Fördelen är att vissa städfirmor har möjligheten att komma och städa på enskilda uppdrag bara, man behöver inget avtal om antalet städningar i månaden eller liknande. Det är något som jag verkligen kan uppskatta, speciellt dagar som denna då jag känner på mig att det kommer vara en tuff arbetsvecka som kommer kräva nästan all min energi. I morse när jag satte mig in på pendeln från Huddinge in till jobbet så var det nästan så att ögonen gick i kors och nu på vägen hem så var det en liknande känsla, men jag lyckade hålla mig vaken med nöd och näppe. Städningen kommer det att bli i mitt hem under veckan, men det ska mycket till om det är jag som utför den städningen kan jag säga. Jag hoppas att ni har haft en liten lugnare måndag än vad jag hade. Det får bli nya tag imorgon och förhoppningsvis så är det lite mer energi då, ha det gott! 


Kommentarer är stängda.