Höganäs Lek och Pyssel

Höganäs Lek och Pyssel

God förmiddag, god förmiddag! Hoppas du mår bra och att du har en bra dag, förhoppningsvis kan jag göra din dag lite bättre genom att skriva det här inlägget. Dagens inlägg ska handla om en leksaksbutik i Höganäs vid namn Höganäs Lek och Pyssel.

Personligen har jag alltid älskat att pyssla, det är den hobby jag lägger absolut mest tid på. Det jag älskar mest med pyssel är att få skapa nya hantverk med mina händer, det är även väldigt pilligt så jag är underhållen under en längre tid. Självklart tappar jag det ibland, vid vissa tillfällen finns helt enkelt inte koncentrationen där. När jag och min man fick barn pysslade jag många saker till henne, när hon sedan växte upp började även hon få ett intresse för pyssel. I dagens läge lägger vi många timmar på pyssel varje vecka, det är något vi älskar att göra tillsammans. När man pysslar behöver man såklart material att pyssla med, när det kommer till att handla nytt pyssel brukar jag vända mig till denna leksaksbutik i Höganäs. De har väldigt mycket roligt pyssel som passar både mig och min dotter på fem år, man kan själv anpassa det utifrån hur svårt man vill att det ska vara. På senare dagar har vi även lyckats få min man att pyssla en del med oss, vilket är väldigt roligt. Vi kan ta en kväll och bara sitta och pyssla tillsammans, det är enligt mig ett jättebra sätt att umgås. Med det här inlägget ville jag helt enkelt bara berätta lite mer för er om mitt intresse samt rekommendera denna leksaksbutik i Höganäs, om ni också gillar att pyssla tycker jag definitivt att ni borde besöka dem för att se om de har något pyssel för just dig. 


Kommentarer är stängda.