Ett hantverk jag inte hade klarat av själv

Ett hantverk jag inte hade klarat av själv

Nämen hej! Det gläder mig verkligen att du har kommit till min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Just det här inlägget kommer främst handla om ett måleriföretag i Lomma vid namn Snäckan Måleri & Fog, vilket är företaget som har hjälpt mig att måla om här hemma. Skulle det vara så att du vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Som sagt hjälpte de mig att måla om här hemma, det var för lite mer än en månad sedan. Nu när jag har haft färgerna ett tag kan jag äntligen skriva ett inlägg, då jag faktiskt vet hur jag känner med väggarnas nya färger. Att måla om väggar kanske inte låter så svårt för er men jag tycker det är ett hantverk som tar alldeles för mycket tid. Jag klara inte av något typ av pyssel då det är för tidskrävande, därför valde jag att vända mig till detta måleriföretag i Lomma. Hantverkaren som kom hem till mig gav mig all den hjälpen jag behövde, jag hade inte kunnat tänka mig att få bättre hjälp än den jag fick. Alla väggar som skulle målas blev fint målade med de färgerna jag hade valt ut, färgen blev jämn och fin. Det hela gjorde att jag fick ett professionellt resultat, jag hade aldrig kunnat ha gjort det lika bra. Avslutningsvis skulle jag vilja tacka hantverkaren och detta måleriföretag i Lomma, dessutom vill jag rekommendera dem till er om ni skulle behöva liknande hjälp. Hoppas ni har kunnat ta nytta av det här inlägget, om inte hoppas jag ändå att ni har gillat att läsa det. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi nästa vecka igen.


Kommentarer är stängda.